Změny v kádru: Stadion se loučí s několika hráči

Zveřejněno 01.05.2024 | Klub
Stadion opouští hned několik hráčů, kteří se výrazně podepsali pod historickou sezónu, jenž skončila až v sedmém semifinále play-off Chance ligy. Pod Radobýlem nebude pokračovat například brankář Oldřich Cichoň, obránce Patrik Husák či útočníci Svoboda s Jíchou.

Stadion opouští hned několik hráčů, kteří nastupovali v posledním ročníku. Pod Radobýlem nebude pokračovat například brankář Oldřich Cichoň, obránce Patrik Husák či útočníci Svoboda s Jíchou.

Již známý je odchod nejproduktivnějšího útočníka Přemysla Svobody, jehož přání bylo odejít do zahraničí. Spolu s ním nebude v týmu pokračovat Josef Jícha, druhý nejproduktivnější hráč litoměřického klubu v historii, jenž se rozhodl pro nabídku z extraligy.

Po jedné sezóně se s Kalich Arenou loučí dvaadvacetiletý brankář Oldřich Cichoň, který se po odchodu Lukáše Paříka do vyšší soutěže stal neotřesitelnou jedničkou týmu. Společně s play-off odchytal 43 duelů a především ve vyřazovací části exceloval (93,8 % úspěšnost zákroků).

Pokračovat v modro-oranžovém nebude ani mladý brankář Oliver Šatný, obránci Patrik Husák, Vítek Benda, David Aubrecht, Jakub Kroupa, Michael Krutil a útočníci Markus Korkiakoski či Jan Cikhart.

Jan Fišera, předseda klubu

„Někteří hráči se rozhodli pro jiné nabídky, jiným jsme smlouvu nenabídli my, nebo budou bojovat o svoji pozici v mateřském klubu. Všem děkuji za jejich zapojení v Litoměřicích a přeji jim spoustu budoucích úspěchů. Stále však probíhají jednání o smlouvách na novou sezonu, další hráče a členy realizačního týmu začneme postupně představovat v příštích dnech.“

Všem hráčům děkujeme a přejeme jim hodně štěstí.