Poslední domácí zápas ve znamení velkého obratu

Zveřejněno 24.02.2008 | Redakce
V 11. kole Litoměřice hostily Velké Meziříčí. Poslední domácí utkání začalo ne podle představ hráčů ani publika. Inkasovali jsme první branku a vypadalo to na scénář z předešlích zápas. Při stavu 5:2 pro hosty to vypadalo na "debakl". Litoměřice ale hru zcela změnily a díky zlepšenému výkonu v závěru nakonec vyhrály 6:5.
33. kolo, neděle 24.2.2008

Litoměřice

DOMÁCÍ

6:5

(1:3, 2:2, 3:0)

V.Meziříčí

HOSTÉ
Branky a nahrávky: Gottfried (Patzenhauer), Tvrzík (Kauschitz, Petrus), Petrus, Hanzl (Kolbaba), Horejsek (Gottfried), Hanzl (Svoboda J., Gottfried) - Bula, Krča (Adamec), Nekvasil (Stráňovský), Sobotka (Burian), Heřmanský.

Litoměřice

Dědek, Šembera - Macaj, Tvrzík, Kuda, Šindela, Jakl, Hillmich - Kolbaba, Kauschitz, Janus, Svoboda J., Patzenhauer, Gottfried, Svoboda D., Hanzl, Horejsek, Mišaga, Petrus

V.Meziříčí

Malý, Pekárek - Smejkal, Stráňovský, Heřmanský, Konta, Pálka, Kaláb, Raus, Kochánek - Kunstmüller, Bukáček, Bula, Nekvasil, Adamec, Krča, Hudcovský, Sobotka, Burian, Sklenář
 
 

Ohlasy po utkání

Trenér Litoměřic: Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř bojující o play-off, ale byl to náš poslední domácí zápas a tak jsme potřebovali vyhrát a trochu napravit poslední nevydařené zápasy. Bohužel v první třetině jsme inkasovali strašně laciné branky, dá se říct, že jsme si je dali sami a to poznamenalo náš výkon i ve druhé třetině, kdy nás trochu srazil i nešťastný gól z půlky hřiště, kluci ale bojovali a dvěma góly jsme se udrželi v zápase. Do poslední části jsme trochu přeházeli sestavu, konečně jsme odehráli třetinu bez inkasované branky a ukázali jsme velkou vůli po vítězství, v tom jsme soupeře předčili. Po dlouhé době jsme se mohli spolehnout i na přesilovky, i když paradoxně na tréninku před zápasem nám příliš nešly. Jsme moc rádi, že jsme se s našimi fanoušky rozloučili vítězstvím, a doufám, že příští sezonu nás budou podporovat aspoň tak jako letos.