Drážďany v odvetě zvítězily

Zveřejněno 05.09.2010 | Michaela Luňáčková
Litoměřice vstoupily do zápasu velmi dobře, když na začátku druhé třetiny vedly 0:2 zásluhou Doležala a Heinische, kteří trestali nedisciplinovanost domácích. Domácí skórovali poprvé v polovině zápasu a snížili stav na 1:2. Skóre se poté neměnilo až do 58. minuty, kdy Drážďanští vyrovnali a v zápětí v poslední minutě vstřelili vítězný gól na 3:2.
přát., neděle 5.9.2010, 16:00

Dresden

DOMÁCÍ

3:2

(0:1, 1:1, 2:0)

Litoměřice

HOSTÉ
Branky a nahrávky: 32. Firsanov (Jarrett, Kaartinen), 58. Heider (Kaartinen, Sochan), 60. Jarrett (Firsanov, Kaartinen) - 10. Doležal (Macek, Kolbaba), 26. Heinisch (Kolbaba). Rozhodčí: Noeller - Hedwig, Preiß, Gerber. Vyloučení: 9:6. Průběh utkání: 0:2, 3:2.

Dresden

Häkkinen (Kristian) - Sochan, Wartenberg, Hüfner, Kaartinen, Mücke, Heider, Jarrett, Ziesche, Steingroß, Pietsch, Strauch, Martens, Becker, Firsanov

Litoměřice

Volke (Wegert) - Hillmich, Martinka, Heinisch, Kolbaba, Brož, Mizera, Macek, Evan - Šinágl, Kříž, Doležal, Novák, Tvrzník, Přeučil P., Přeučil T., Hlusička, Šrámek, Horčička, Slížek
 
 

Ohlasy po utkání

Daniel Tvrzník, HC Stadion Litoměřice:

Podle našich představ jsme odehráli pouze první třetinu, tam to ještě mělo nějakou kvalitu. Druhá třetina nám vůbec nevyšla, byli jsme nedůrazní, nevyhrávali jsme osobní souboje, nedali jsme kloudnou nahrávku. Na začátku třetí třetiny jsme se díky přesilovkám vrátili zpátky do zápasu, ale od 50. minuty to bylo opět špatné. I když jsme nehráli tak úplně na výsledek a celý zápas pravidelně točili všechny čtyři pětky, nemůžeme prohrát zápas, když ještě dvě minuty před koncem vedeme.